Nyaraljon ITTHON!

Foglaljon szállást nálunk és járja be Dél-Magyarország csodás látnivalóit! Szálláshelyünktől csak 10-15 perces autóút és megtekintheti az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkot, ahol hétfő kivételével minden nap el lehet tölteni egy kellemes délelőttöt, majd ott, a szomszédos 4810 m hosszú sövénylabirintusban a gyerekek legnagyobb örömére lehet vidáman bújócskázni, nevetgélni. Vacsorázni akár Sándorfalván, a Platán Szálláshely szomszédságában működő étteremből frissen rendelt és házhoz szállított, kényelmes, ízletes vacsorát is elfogyaszthatja egy könnyű bor mellett, hiszen autóba ülnie már nem kell, ha úgy tartja kedve!
Másnap pedig, ha az idő akármilyen szeszélyes is, a szegedi Napfényfürdő Aquapolis kellemes időtöltést biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Garantált kikapcsolódások,10-15 perces autókázással egy csendes, nyugodt, gyönyörű parkkal rendelkező, meghitt, családias, ugyanakkor igényes szálláshelyről.
Foglaljon szobát még ma! Nálunk akár 1 éjszakára is megszállhat!
Több éjszakára vagy nagyobb létszámmal jönne? Kérje egyedi ajánlatunkat levélben a platanszallashely@gmail.com címen, vagy keressen a +36-30/993-7336 telefonszámon!